Random Article


Nieuwe Trailer voor Archie Comics Televisieserie “Riverdale” op The CW

 


Posted 20/12/2016 by

The CW heeft onlangs een nieuwe trailer vrijgegeven voor Riverdale, de nieuwste comicbookreeks over de Archie-comicbookwereld. Deze televisieserie, genoemd naar het dorp waarin het merendeel van de comics rond Amerika’s favoriete tiener zich afspelen, vervoegt comicbookseries als Arrow, Supergirl en The Flash op de populaire Amerikaanse zender. De productie is in handen van Greg Berlanti die trouwens eveneens verantwoordelijk is voor de eerder vermelde DC-adaptaties. Riverdale zal daarentegen een meer grounded take brengen en zich focussen op tienerdrama en lokale mysteries. Tot de cast behoren K.J. Apa als Archie Andrews, Cole Sprouse als Jughead Jones, Camila Mendes als Veronica Lodge en Lil Reinhart als Betty Cooper.

De pilootaflevering werd geschreven door Archie Comics-veteraan Robert Aguirre-Sacasa en gaat in première op 26 januari 2017. Archie Andrews verscheen voor het eerst in Pep Comics #22 (1941). Zijn avonturen werden al eerder geadapteerd in verschillende animatiereeksen en een tv-film uit 1990. Recent kende de gehele Archie Comics line-up nog een gehele reboot voor een modern publiek.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.