Random Article


Opnames voor Star Wars Han Solo Spin-Off beginnen in Februari 2017

 

Posted 19/12/2016 by

Producente bij de recente Star Wars-films en presidente bij Lucasfilm Kathleen Kennedy heeft onlangs bevestigd dat de opnames voor de Star Wars-spin-off over Han Solo inderdaad in februari 2017 van start zullen gaan.

De opkomende Star Wars spin-off over Han Solo wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller (The LEGO Movie) en zal het oorsprongsverhaal van de fan-favorite smokkelaar uit de doeken doen. Ook zal zijn eerste ontmoeting met beste vriend en copiloot Chewbacca verteld worden. Alden Ehrenreich neemt de fakkel over van Harrison Ford als Han Solo. Ook Donald Glover als een jonge Lando Calrissian en actrice Emilia Clarke als mogelijke liefdesinteresse zullen in de Star Wars-prent te zien zijn.

Harrison Ford die Han Solo in de originele Star Wars-trilogie tot leven wekte, keerde vorig jaar nog terug als de – nu oudere – charismatische smokkelaar in Star Wars: The Force Awakens. Deze tweede spin-off zou dan weer verschijnen in 2018. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.