Random Article


Gebroeders Russo onthullen mysterieuze video voor Marvel’s Avengers: Infinity War

 


Posted 17/12/2016 by

Hoewel het verrassend stil is rond de langverwachte opnames voor Marvel’s Avengers: Infinity War hebben regisseurs van dienst, Joe en Anthony Russo, wel onlangs een mysterieuze video vrijgegeven. In de dertig seconden durende clip zien we de creatie van een onherkenbaar movie prop voor de derde Avengers-film. Over welk object het in deze video getiteld Infinity prop… gaat of voor wie het zou dienen, is dus niet geweten. Geruchten stellen dat de opnames voor Infinity War, met onder meer de Avengers, Doctor Strange en de Guardians of de Galaxy in hun strijd tegen Thanos, binnenkort in Atlanta zullen plaatsvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.