Random Article


Patience van Daniel Clowes wordt verfilmd

 

Posted 15/12/2016 by

Comicbookauteur/artiest Daniel Clowes is hot in Hollywood. Nadat eerder zijn Ghost World en een Eightball-verhaal als Art School Confidential verfilmd werden, komt volgend jaar de filmadaptatie van zijn graphic novel Wilson in de zalen. Daar komt er nog eentje bij, want Focus Features heeft de filmrechten verworven op Patience, Clowes’ graphic novel die eerder dit jaar verscheen bij Fantagraphics.

Patience vertelt het verhaal van een man die in een donkere put valt na de moord op zijn vrouw, Patience. Hij krijgt echter de mogelijkheid om te tijdreizen en vertrekt op een psychedelische reis doorheen het verleden van zijn vrouw…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.