Random Article


Gerucht: Megan Fox wil rol van Poison Ivy in DC’s Gotham City Sirens

 

Posted 15/12/2016 by

DC’s Gotham City Sirens, een spin-off van Suicide Squad geregisseerd door David Ayer, werd nog maar net aangekondigd, of de castinggeruchten vliegen ons al om de oren. Naast Margot Robbie, dewelke haar triomfantelijke terugkeer zal maken als The Joker’s psychopathische vriendin Harley Quinn, dienen nog twee andere vrouwelijke Batman-villains gecast te worden: Poison Ivy en Catwoman.

Voor de rol van Ivy zou Transformers– en Teenage Mutant Ninja Turtles-actrice Megan Fox zich al aangediend hebben. Ze is een grote fan van de comics en wil naar verluidt al lang deel uitmaken van een superheldenuniversum op het grote scherm. Poison Ivy (echte naam: Dr. Pamela Lillian Isley) was een botaniste die omgetoverd werd tot een gevaarlijke eco-terroriste en één van Batman’s machtigste (en meest sexy) villains. Ze verscheen voor het eerst in DC’s Batman #181 (1966) en werd al eerder in live-action vertolkt door Uma Thurman (Batman and Robin), Clare Foley en Maggie Geha (Gotham).

Gotham City Sirens wordt grotendeels gebaseerd op de gelijknamige DC-comic uit 2009-2011 en zal deel uitmaken van het DC-filmuniversum. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.