Random Article


Warner Bros. & DC werken aan een Suicide Squad Sequel en Spin-Off over Deadshot

 

Posted 14/12/2016 by

Het ijzer smeden als het heet is, noemen ze dat dan. DC Entertainment en Warner Bros zullen maar liefst drie films ontwikkelen in navolging van Suicide SquadNaast de recent aangekondigde Gotham City Sirens-spin-off met Harley Quinn komt er ook nog een reguliere sequel op de supervillainprent van David Ayer alsook een soloverhaal voor Will Smith als charismatische huurmoordenaar Deadshot.

Over deze laatste twee films is nog niets concreet geweten, maar verondersteld wordt dat enkele van de acteurs zoals Margot Robbie, Jared Leto en uiteraard Will Smith zouden terugkeren naar hun DC-rollen. Het Gotham City Sirens-project – met opnieuw David Ayer als regisseur – staat daarentegen al wat verder in het productieproces.

Onze recensie van DC’s Suicide Squad kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.