Random Article


Eerste Trailer voor Christopher Nolans Dunkirk

 


Posted 14/12/2016 by

Wanneer een filmmaker als Christopher Nolan aan een nieuw project werkt, kan je als zelf-respecterende filmfan niet anders dan geïnteresseerd zijn. Met films zoals Inception (2010), Interstellar (2014) en zijn Dark Knight-trilogie heeft Nolan zich geprofileerd als een van de prominente regisseur-scenaristen om in de gaten te houden.

Zijn nieuwe epos wordt Dunkirk, een historisch WO II-drama met onder meer Tom Hardy, Cillian Murphy en Kenneth Branagh. Over de plot werd nog maar bitter weinig bekend gemaakt, maar we weten alvast dat de Geallieerden vastzitten in Duinkerke in een haast onoverkomelijke veldslag en geen vluchtweg voor handen hebben.

Dunkirk, onder regie van Christopher Nolan, verschijnt in juli 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.