Random Article


David Ayer regisseert DC’s Suicide Squad Spin-Off “Gotham City Sirens” met Harley Quinn

 

Posted 14/12/2016 by

Vannacht verschenen heel wat nieuwtjes over Warner Bros. en DC Entertainments nieuwe superheldenfilm met Harley Quinn, vertolkt door actrice Margot Robbie. Cineast van dienst wordt inderdaad – niet helemaal onverwacht – David Ayer, die eerder dit jaar al Suicide Squad regisseerde. Hij zal dus opnieuw samenwerken met Robbie in deze nieuwe antiheldenteam-up.

Jawel, de spin-off die voorlopig Gotham City Sirens genoemd wordt, is gebaseerd op de gelijknamige comic (2009-2011) met centrale rollen voor vrouwelijke schurken Harley Quinn, Poison Ivy (bovendien Harleys huidige vriendin) en Catwoman. Naar dit kernteam hintte Ayer alvast met bovenstaande afbeelding op Twitter. De eerdere geruchten rond een Birds of Prey-film met onder meer Batgirl bleken dus onwaar te zijn.

Onlangs vervoegde Christina Hodson, die ook al het script verzorgde voor de Transformers-spin-off over Bumblebee, de film als scenariste van dienstBovendien zou Robbie, die haar live-action debuut als Harley Quinn maakte in Suicide Squad, eveneens een taak als producent vervullen, in navolging van Ben Affleck bij de Justice League-film. Een tijdje terug onthulde de actrice nog dat Quinns bekende zwart-rode outfit uit de comics overwogen werd voor een volgende DC Comics-film. Te mooi om waar te zijn?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.