Random Article


Ryan Reynolds wil een Deadpool/Wolverine-film mét Hugh Jackman

 

Posted 13/12/2016 by

De opkomende Wolverine-film Logan wordt de allerlaatste keer dat Hugh Jackman in de huid zal kruipen van Marvel’s iconische X-Man, maar dat is buiten Deadpool-ster Ryan Reynolds gerekend! Reynolds wil een team-up tussen de twee mutanten op het grote scherm (deze was er enigszins al eerder in X-Men Origins: Wolverine uit 2009, maar deze keer zou het met de échte versie van Deadpool worden). Niet alleen omdat Reynolds (terecht) vindt dat de twee personages samen het scherm in vuur en vlam zouden zetten, maar omdat hij Jackman oprecht graag ziet. Zowel online als in het echt halen de twee acteurs grappen en grollen uit met elkaar en is het duidelijk dat ze echt wel chemie hebben. Iets dat filmstudio’s Marvel, 20th Century Fox en hordes fans ook niet is ontgaan…

ryan-reynolds-hugh-jackman-eddie-the-eagle-interview

Ryan Reynolds roept nu de hulp in van zijn internetvrienden om Hugh Jackman te overtuigen mee te doen en de X-Men spin-off werkelijkheid te laten worden. Wij doen alvast mee!

Onze review van Deadpool lees je hier, de trailer voor Logan kan je hier bekijken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.