Random Article


Leslie Jones (Ghostbusters) wil rol in Marvel’s Deadpool 2

 

Posted 10/12/2016 by

Na het debacle dat de gehele sociale media-campagne rond Ghostbusters was, aast Amerikaanse actrice Leslie Jones nu op een rol in de sequel op Marvel’s Deadpool. In reactie op Entertainment Weekly‘s aankondiging dat Ryan Reynolds, die natuurlijk de Merc with a Mouth vertolkt, hun entertainer van het jaar was, zei Jones het volgende op Twitter:

De kans dat Jones in Deadpool 2 te zien zal zijn, is uiteraard nogal klein, maar hoop doet leven? Marvel’s vervolg op Deadpool wordt geregisseerd door David Leitch (John Wick) en zal Ryan Reynolds doen terugkeren naar de rol van zijn leven als Wade Wilson/ Deadpool in het X-Men-filmuniversum. Scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick zijn opnieuw verantwoordelijk voor het verhaal van de Marvel- en 20th Century Fox-film. Opnames gaan in het voorjaar van 2017 van start en een release moet volgen in 2018.

Onze review van Deadpool kan je hier terugvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.