Random Article


DC/Warner Bros. verlaat Justice League 2 om plaats te maken voor The Batman

 

Posted 10/12/2016 by

Nu regisseur Zack Snyder de opnames heeft afgerond voor Justice League, de vijfde film in het DC Comics-filmuniversum die het grootste superheldenteam aller tijden naar het grote scherm tovert, gaat hij niet meteen opnieuw plaatsnemen in de regisseursstoel voor Justice League 2. De sequel op de superheldenblockbuster stond gepland voor 2019, maar zal nu worden verlaat. Dit betekent wel dat The Batman, de nieuwe solofilm rond de Dark Knight van en met Ben Affleck, vooruitgeschoven wordt en een release in 2018 zal hebben.

Zack Snyder zal in 2017 de actiethriller The Last Photograph Рrond een oorlogscorrespondent in Afghanistan Рinblikken. DC en Warner Bros. brengen Justice League op 15 november uit in de bioscoop.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.