Random Article


Walton Goggins is de schurk van dienst in Tomb Raider Reboot

 

Posted 09/12/2016 by

De schurk van dienst voor Warner Bros.’ en MGM’s Tomb Raider-reboot met Alicia Vikander zou gevonden zijn. Niemand minder dan Walton Goggins (The Hateful Eight) is volgens een recent bericht gecast als de booswicht in de nieuwe Hollywoodprent rond archeologe Lara Croft. Welke rol hij concreet zal vertolken, is nog niet geweten.

Deze Tomb Raider-reboot met Alicia Vikander (The Danish Girl, Ex Machina) als de avontuurlijke archeologe Lara Croft, is in handen van regisseur Roar Uthaug (The Wave). Het populaire videogamepersonage uit de Tomb Raider-franchise verscheen voor het eerst in Tomb Raider (1996) van Core Design en kende eerder, naast tal van videogamesequels en comics al twee verfilmingen waarin Croft vertolkt werd door Hollywoodicoon Angelina Jolie. Deze nieuwe reboot in de Tomb Raider-filmfranchise is een coproductie van MGM en Warner Bros. en zal in maart 2018 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.