Random Article


Eerste Trailer voor Marvel’s Spider-Man: Homecoming

 


Posted 09/12/2016 by

Marvel Studios en Sony Pictures hebben zonet de allereerste trailer (alsook een internationale variant) voor Spider-Man: Homecoming vrijgegeven. Na zijn introductie in Captain America: Civil War keert Tom Holland terug in zijn eigen spin-off binnen Marvel’s filmuniversum als een van de populairste superhelden ooit: Spider-Man!

In de ondertussen zesde Spidey-bioscoopfilm heeft een jonge Peter Parker/ Spider-Man het nog steeds moeilijk om de balans te vinden tussen zijn leven als de webslingerende held Spider-Man en zijn dagelijkse sleur op zijn middelbare school in Queens, New York City. Tot overmaat van ramp wordt Spider-Man belaagd door onder meer Shocker, The Tinkerer, maar vooral schurk van dienst The Vulture.

Marvel’s Spider-Man: Homecoming, met opnieuw Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man, wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car) en geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben. Naast Holland als Spider-Man vervoegden onder meer Robert Downey Jr. als Tony Stark, Michael Keaton als The Vulture, Donald Glover, Zendaya, Kenneth Choi, Michael Barbieri, Logan Marshall-Green, Martin Starr en Marisa Tomei als tante May de langverwachte blockbuster.

Spider-Man: Homecoming – als onderdeel van Marvel’s Phase 3-films – slingert in juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Alles over Spider-Man lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.