Random Article


Marvel kondigt Agents of S.H.I.E.L.D. Spin-Off “Slingshot” aan

 

Posted 08/12/2016 by

Marvel Television kondigde hun nieuwste superheldenreeks en spin-off van Agents of S.H.I.E.L.D. aan: Slingshot. De online webreeks, die zal bestaan uit zes afleveringen, vertelt het eerste soloverhaal van Yo-Yo – een Inhuman en S.H.I.E.L.D.-agente met een ongelooflijke snelheid. De reeks gaat op 13 december in première en vult de tijd tussen de twee delen van het vierde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.

Actrice Natalia Cordova-Buckley zal uiteraard haar rol uit Agents of S.H.I.E.L.D. als de titulaire heldin hernemen en wist alvast mee te geven dat de minireeks zal focussen op Yo-Yo’s emotionele verwerkingsproces na de onrechtvaardigheden die haar en haar familie werden aangedaan. Eerder probeerde Marvel Television al een volwaardige spin-off van de grond te krijgen met het gefaalde project, Marvel’s Most Wanted, maar die reeks werd samen met Agent Carter stopgezet. Slingshot wordt Marvel’s eerste digital exclusive-serie en zal te zien zijn op ABC.com.

Onze recensie van de eerste aflevering van het vierde en huidige seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.