Random Article


Gerucht: Armie Hammer is DC’s nieuwste Green Lantern

 

Posted 08/12/2016 by

Ondertussen komen we dichter en dichter bij DC’s Justice League en Green Lantern Corps, maar weten we nog steeds niet welke Green Lantern(s) de hoofdrol zal vertolken. Een nieuw gerucht stelt dat de kogel door de kerk is en Armie Hammer (The Social Network) de rol van charismatische superheld Hal Jordan/ DC’s meest bekende Green Lantern op zich zou nemen. Eerder zagen wel al Marvel’s huidige Deadpool-acteur Ryan Reynolds als Jordan in zijn controversiële soloprent uit 2011, die sinds de start van DC’s filmuniversum in 2013 niet  meer tot het canon behoort. De promotiefoto’s voor Justice League vorig jaar hintten naar “Unite The Seven”, maar tot nog toe kennen we slechts zes leden van de League, namelijk Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman en Cyborg…

Green Lantern Corps staat voorlopig gepland als de laatste film van het DC Comics-filmuniversum dat startte met Superman-reboot Man of Steel (2013) en verder ging met Batman V Superman: Dawn of Justice en komt in 2020 in de zalen. De prent belooft een buddy cop prent in de ruimte te worden en een vervolg op de Justice League-films, met naast Hal Jordan nog meerdere gekende gezichten uit de Green Lantern-mythos.

Green Lantern Corps knalt in 2020 de zalen binnen. Hoe wij verwachten dat de toekomst van het DC-filmuniversum eruit zal zien, lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.