Random Article


Nieuwe Trailer en Releasedatum voor Marvel’s X-Men TV-serie Legion

 


Posted 05/12/2016 by

FX en Marvel hebben zonet een nieuwe trailer met officiële releasedatum vrijgegeven voor Legion, de opkomende tv-serie dewelke een spin-off vormt van de X-Men-franchise van Marvel en 20th Century Fox. De serie werd ook opgepikt voor een eerste seizoen, dat 8 afleveringen zal tellen en op 8 februari van start zal gaan.

Legion, echte naam: David Haller, is een extreem machtige mutant en de onwettige zoon van X-Men-oprichter Professor Charles Xavier. David lijdt aan een meerdere persoonlijkheidsstoornis, maar het voordeel is dat al deze persoonlijkheden wel verschillende superkrachten bevatten. Het personage verscheen voor het eerst in Marvel’s New Mutants #25 uit 1985 en werd zowel een geduchte vijand voor de X-Men als een getormenteerde antiheld in zijn eigen reeks.

Naast Dan Stevens als Legion vervoegen ook enkele andere namen de cast. Aubrey Plaza speelt David’s vriendin Lenny, Jean Smart is de therapeute Melanie, terwijl Rachel Keller werd gecast als de straatwijze Syd. Legion staat gepland voor een première 8 februari 2017 op FX en wordt geproduceerd door Noah Hawley (Fargo). De reeks speelt zich echter niet in hetzelfde universum af als de X-Men-films.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.