Random Article


Eerste Trailer voor The Mummy Reboot met Tom Cruise

 


Posted 05/12/2016 by

Lang voor Marvel, DC, of zelfs de Alien/Predator-filmfranchises een gedeeld universum op het grote scherm toverden, waren er de Universal Monsters-films van Universal Pictures in de jaren 30-40. Dat Universal het opnieuw ziet zitten om een gedeeld universum op het scherm te brengen en daarbij het huidige succes van Marvel Studios’ The Avengers wou nabootsen, hing al even in de lucht. Bij deze krijgt hun vernieuwde gedeeld filmmonsteruniversum ook wat meer vorm. Voor de aangekondigde The Mummy-reboot die in juni 2017 zal verschijnen, verscheen zonet immers een eerste volledige trailer.

Naast Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) als het titulaire wezen, zullen ook onder meer actieheld Tom Cruise, Russell Crowe als Dr. Jekyll/ Mr. Hyde, Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Marwan Kenzari (Ben-Hur) en Courtney B. Vance (The People v. O.J. Simpson) in de film te zien zijn. The Mummy wordt geschreven door Jon Spaihts en geregisseerd door Alex Kurtzman(eveneens samen met Chris Morgan verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gehele monsteruniversum). De film is de eerste in het nieuwe Universal-monsteruniversum, aangezien Dracula Untold met Luke Evans als de bekendste vampier aller tijden geen deel zal uitmaken van de franchise.

Deze Mummy-reboot ontwikkelt zich vanaf 7 juni 2017 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.