Random Article


Eerste Teaser Poster voor DC’s Teen Titans: The Judas Contract

 


Posted 05/12/2016 by

Eigenlijk wisten we al sinds april dit jaar dat DC Comics werkte aan een vervolg op hun Justice League Vs Teen Titansanimatiefilm, maar ook al langer aan een adaptatie van The Judas Contract dacht. Nu zullen beide projecten gecombineerd worden tot Teen Titans: The Judas Contractde nieuwste animatiefilm in DC’s al uitgebreide collectie.

teen-titans-judas-contract-poster

The Judas Contract vertelt het verhaal van de gelijknamige verhaallijn uit DC’s New Teen Titans-comics doorheen de jaren 80 door Marv Wolfman en George Pérez, waarin het tienerteam met onder meer Terra en Jericho door heel wat verraad getroffen wordt door toedoen van de iconische schurk Deathstroke. Als wellicht een van de bekendste en populairste verhalen van de Teen Titans was het slechts een kwestie van tijd vooraleer deze animatiefilm er zou komen.

Onze recensie van de vorige Teen Titans-animatiefilm lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.