Random Article


Eerste Beelden voor Engelstalige Dub van Dragon Ball Super

 


Posted 03/12/2016 by

Ondertussen zijn er al een zeventigtal afleveringen van Dragon Ball Super verschenen, maar over een Engelstalige versie was het tot nog toe stil. Tot nu! Zonet kregen we immers de eerste beelden te zien van het reguliere vervolg op de populaire Dragon Ball Zanime (1989-1996), dat het verhaal enkele jaren na het einde van de Kid Buu-saga oppikt. Bovendien werd de Engelstalige cast (onderaan bijgevoegd), die terugkeert na de Z-reeks, ook vrijgegeven. Een officiële releasedatum is er nog niet, maar die kan alleszins niet veraf zijn!

Het is alweer 19 jaar geleden dat de controversiële en laatste Dragon Ball-anime, Dragon Ball GT ermee ophield. De GT-reeks was reeds een poging om het succesvolle verhaal in een futuristische setting verder te zetten. Akira Toriyama – bedenker van de oorspronkelijke manga – beloofde met Dragon Ball Super de GT-reeks te negeren, de vertrouwde sfeer van de serie rond Goku, Vegeta en de andere Z-Fighters niet overboord te gooien en toch een mooi vervolg op de serie te bieden. Onze review van de eerste arc van Dragon Ball Super kan je hier nogmaals lezen.

GOKU Seán Schemmel

VEGETA Christopher R. Sabat

BEERUS Jason Douglas

WHIS Ian Sinclair

KRILLIN Sonny Strait

GOHAN Kyle Hebert

BULMA Monica Rial

PICCOLO Christopher R. Sabat

TRUNKS Alexis Tipton

NARRATOR Doc Morgan

GOTEN Kara Edwards

CHI-CHI Cynthia Cranz

A18 Meredith McCoy

MR. SATAN Chris Rager

BUU Josh Martin

KING KAI Seán Schemmel

SHENRON Christopher R. Sabat

VIDEL Kara Edwards

YAMCHA Christopher R. Sabat

TIEN John Burgmeier

SHOU Chris Cason

ROSHI Mike McFarland

PUAR Brina Palencia

PILAF Chuck Huber

OX-KING Kyle Hebert

OOLONG Brad Jackson

MARRON Tia Ballard

KIBITO KAI Kent Williams

ELDER KAI Kent Williams

DENDE Justin Cook

CHIAOTZU Brina Palencia

MAI Colleen Clinkenbeard

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.