Random Article


Nieuwe Foto voor Alien: Covenant onthult terugkerende “Space Jockeys”

 

Posted 02/12/2016 by

20th Century Fox en regisseur Ridley Scott hebben zonet een nieuwe foto voor Alien: Covenant vrijgegeven. Op de afbeelding – ter ere van Scotts 79ste verjaardag – herkennen we de zogenaamde “Space Jockeys”, een mysterieus ras ruimtereuzen dat eerder al in de eerste Alien-film alsook in de prequel Prometheus verscheen.

De crew van het kolonieschip Covenant strandt op een verlaten planeet. De wereld lijkt aanvankelijk een paradijs, maar is in feite een donkere plek met duistere geheimen. Wie ook op de planeet vertoeft is David, de synthetische mens en overlevende van de gedoemde Prometheus-missie dewelke in de film gespeeld werd door Michael Fassbender. In Covenant keert men terug naar de sci-fi-horror-wereld van Alien (1979) die nu gelinkt zal worden met de prequel Prometheus (2012). Verwacht alvast heel wat enge Facehuggersen Xenomorphs!

Onder meer Katherine Waterston (Inherent Vice, Fantastic Beasts and Where to Find Them) als Daniels en Michael Fassbender (X-Men: Apocalypse) als synthetische mens David, maar ook Jussie Smollett, Danny McBride, Billy Crudup, Demián Bichir zullen in Alien: Covenant te zien zijn. Naar goede gewoonte wordt de film geregisseerd door Ridley Scott.

Alien: Covenant wordt de zesde film in de Alien/Prometheus-saga en sluipt in mei 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.