Random Article


Power Rangers Reboot: Eerste Kijk op Alpha 5

 

Posted 30/11/2016 by

Go go Power Rangers! Op het internet is de eerste concept art verschenen van de robot Alpha 5, het zenuwachtige hulpje van mentor Zordon, in de Power Rangers-reboot van Lionsgate en Saban Entertainment. Net zoals de nieuwe Rangers, aartsvijand Rita Repulsa en de nieuwe Zords, heeft Alpha 5 (ingesproken door Bill Hader) een beduidend meer buitenaardse look gekregen.

De nieuwste Power Rangers-film wordt een reboot van Saban’s Mighty Morphin Power Rangers (de eerste drie seizoenen van de reeks begin jaren 90), geregisseerd door Dean Israelite en knalt in maart 2017 de bioscoopzalen binnen.

alpha-new-1jpg-5659b2_610w

alpha-new-2jpg-6c60d8_610w

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.