Random Article


Nieuwe Foto’s van Elizabeth Banks als Rita Repulsa in Power Rangers Reboot

 


Posted 29/11/2016 by

Lionsgate heeft zonet enkele nieuwe foto’s vrijgegeven van actrice Elizabeth Banks in de Power Rangers-filmreboot. De actrice uit onder andere The Hunger Games-reeks, The LEGO Movie en Pitch Perfect, neemt de rol van Rita Repulsa, de wellicht best gekende villain uit Saban’s Power Rangers-franchise, op zich.

Het personage, een eeuwenoude heks die de wereld wil veroveren, werd eerder vertolkt door onder andere Carla Perez en Julia Cortez in de Amerikaanse versie van Mighty Morphin Power Rangers en zal dus de antagonist zijn voor deze nieuwe generatie Rangers. Gezien haar outfit en staf (waar al dan niet een Power Coin inzit), doen momenteel de geruchten de ronde dat Rita Repulsa de Dragon Zord zal besturen, het voertuig van de aanvankelijk door haar gecreëerde Green Ranger uit de eerste reeks.

De nieuwste Power Rangers-film wordt geregisseerd door Dean Israelite en knalt in maart 2017 de bioscoopzalen binnen.

rita-repulsa rita-repulsa2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.