Random Article


HBO’s Game of Thrones krijgt eigen Wijnreeks

 

Posted 27/11/2016 by

HBO heeft een exclusieve deal aangegaan met Vintage Wine Estates, een Amerikaanse wijnproducent, om een eigen Game of Throneswijnreeks op de markt te brengen. De reeks bestaat uit drie flessen, namelijk een cabernet sauvignon, chardonnay en een rode mengeling. Prijzen schommelen tussen de $40 voor de cabernet sauvignon en $20 voor de andere flessen. Jammer genoeg is er nog niet geweten of de wijnen ook in Europa beschikbaar zullen zijn. Eerder werd er al officieel Game of Thrones-bier uitgebracht.

Onze review van het zesde seizoen van Game of Thrones kan je hier nalezen.

game-of-thrones-wijn-1 game-of-thrones-wijn-2 game-of-thrones-wijn-3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.