Random Article


Finale Trailer voor Rogue One: A Star Wars Story

 


Posted 25/11/2016 by

Zonet gaven Disney en Lucasfilm een laatste trailer vrij voor Rogue One: A Star Wars StoryDe eerste spin-off in het Star Warsfilmuniversum speelt zich af in de vooravond van de Galactische burgeroorlog tussen Episodes III en IV, en vertelt het verhaal van een elite squadron rebellen, met als roepnaam Rogue One. Het is aan dit team bestaande uit onder meer Felicity Jones (The Amazing Spider-Man 2), Diego Luna (Milk, Elysium) en Riz Ahmed (Nightcrawler), om de plannen van de legendarische Death Star te stelen – die uiteindelijk hun weg zouden vinden tot bij Prinses Leia in A New Hope -. De nog onbekende antagonist van dienst wordt vertolkt door Ben Mendelsohn (Bloodline).

Ook Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, en Alan Tudyk vervoegden de cast van het indrukwekkende ruimte-avontuur. Rogue One: A Star Wars Story – met een scenario van John Knoll, Gary Whitta en Chris Weitz – wordt geregisseerd door Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) en belooft alvast een hele hoop epische ruimtegevechten te tonen.

Rogue One vliegt op 14 december 2016 ons melkwegstelsel binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.