Random Article


Bekijk hier de eerste Vijf Minuten van Jason Bourne met Matt Damon

 


Posted 25/11/2016 by

Universal Pictures heeft zonet de eerste vijf minuten voor Jason Bourne, de vijfde Bourne-film, vrijgegeven naar aanleiding van de homerelease op 30 november. In Jason Bourne zien we opnieuw Matt Damon als de titulaire spion na even vervangen te zijn door Jeremy Renner als Aaron Cross in The Bourne Legacy. Acteurs van dienst in deze actievolle blockbuster zijn Matt Damon, Julia Stiles (The Bourne Ultimatum), Alicia Vikander (Ex Machina), Tommy Lee Jones (Men in Black, Lincoln) en Vincent Cassell (La Haine, Child 44). Deze inmiddels vijfde Jason Bourne-prent werd geregisseerd door Paul Greengrass, de man die ook The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatuminblikte.

Jason Bourne verschijnt op 30 november op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD.

Onze recensie lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.