Random Article


Stopgezette Star Wars Spin-Off van Josh Trank ging over Boba Fett

 

Posted 24/11/2016 by

Na de aankondiging van de jaarlijkse Star Wars-spin-offs drie jaar terug volgde er al snel heel wat speculatie over de controversiële projecten. Een eerste spin-off komt er volgende maand aan in de vorm van Rogue One: A Star Wars Story en een tweede (letterlijk) “Soloverhaal” zal in 2018 het oorsprongsverhaal van Han Solo vertellen, maar oorspronkelijk was er ook sprake van een film onder leiding van Josh Trank. Zijn project zou vorig jaar aangekondigd moeten worden, maar na het debacle dat de Fantastic Fourreboot was, trok de cineast zich op het laatste moment terug.

Verschillende bronnen melden nu dat die derde Star Wars-spin-off inderdaad het langverwachte verhaal van premiejager Boba Fett zou vertellen. Eerder had deze Mandaloriaanse krijger al rollen in Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back en Star Wars Episode VI: The Return of the Jedi waar hij telkens vertolkt werd door Jeremy Bulloch. Ook verscheen Boba Fett even als kind in de tweede prequelfilm Attack of the Clones dewelke bevestigde dat die andere premiejager Jango Fett zijn vader was. Jammer genoeg kwam het er uiteindelijk niet van, maar dat betekent natuurlijk niet dat Disney en Lucasfilm het project volledig hebben opgegeven…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.