Random Article


Eerste Trailer voor Silence van Martin Scorsese met Andrew Garfield

 


Posted 23/11/2016 by

Meestercineast Martin Scorsese (Goodfellas, The Departed, Taxi Driver) en Sharpsword Films hebben zonet een eerste trailer vrijgegeven voor Silence. Anders dan we ondertussen gewoon zijn, stapt Scorsese ditmaal helemaal af van de gewelddadige gangsterwereld en grijpt hij terug naar geloof. De film vertelt immers het verhaal van Jezuïeten-missionarissen, vertolkt door Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, Hacksaw Ridge) en Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens, Girls) die in 17e eeuws Japan, waar Christenen op dat moment vervolgd werden, op zoek zijn naar hun verloren meester (Liam Neeson) en het Christendom willen verspreiden.

Historisch drama Silence – naar het gelijknamige boek (1966) van Shūsaku Endō – is een passieproject van Scorsese, dat al jaren in de pijplijn zat, en wordt de eerste film van de Amerikaans-Siciliaanse regisseur sinds The Wolf of Wall Street (2013) die in de bioscopen verschijnt. Silence zal vanaf februari 2017 in de Belgische bioscoopzalen te zien zijn.

silence-poster

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.