Random Article


Hard Boiled (Frank Miller/Geof Darrow) verfilming komt eraan, mogelijk met Tom Hiddleston

 

Posted 22/11/2016 by

Comicbooklegende Frank Miller en Hollywood, het is al een heel verhaal geweest. Negatieve ervaringen ten spijt (zijn scenario voor RoboCop 2 & 3, zijn eigen regiedebuut met de verfilming van The Spirit), zijn er toch al heel wat comics van Miller enigszins succesvol verfilmd. Denk maar aan Sin City, 300 en grote delen van zijn runs op Marvel’s Daredevil en Wolverine en DC’s Batman: Year One en The Dark Knight Returns. Warner Bros. Pictures zou daar nog eentje kunnen bijdoen, want een film rond Hard Boiled is in de maak.

Tom Hiddleston James BondHard Boiled verscheen in 1990-1992 bij Dark Horse en speelt zich af in een dystopische toekomst waar verzekeringsagent Carl Seltz ontdekt dat hij een moordzuchtige cyborg is. De uiterst gewelddadige en Eisner Award winnende minireeks werd geschreven door Miller, met tekeningen van Geof Darrow (bekend van Shaolin Cowboy en als storyboardartiest voor The Matrix).

Na eerdere, mislukte pogingen om het verhaal te verfilmen (met o.a. David Fincher en Nicolas Cage), wil Warner Bros. nu Ben Wheatley (High-Rise, Free Fire) aanstellen als regisseur. Voor de hoofdrol zou de naam van niemand minder dan Tom Hiddleston (High-Rise, The Avengers, Thor, Crimson Peak) rondcirkelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.