Random Article


Mortal Kombat Reboot vindt eindelijk regisseur

 


Posted 19/11/2016 by

Na jaren in development hell te hebben gezeten, lijkt er terug eindelijk wat schot in de zaak te komen voor de filmreboot van Mortal Kombat, gebaseerd op de succesvolle en bloederige fightinggamereeks van NetherRealm Studios. New Line Cinema en producer James Wan (Furious 7, Aquaman) hebben Simon McQuoid aangesteld als regisseur. McQuoid is geen onbekende tot de wereld der video games, want hij regisseerde eerder al de “Michael“-reclamespot voor PlayStation en de “Enemy Weapon“-spot voor Halo 3. De nieuwe Mortal Kombat-film wordt een totale reboot, dewelke de gebeurtenissen van de eerste twee films en de webreeks Mortal Kombat Legacy zal negeren.

De eerste Mortal Kombat-game verscheen in 1992 en in 1995 kwam al de eerste live-action film in de bioscoopzalen. Nadat de sequel uit 1997 de franchise tijdelijk kelderde op het grote scherm, maakte Mortal Kombat een comeback als webserie in 2011-2013. De regisseur hiervan, Kevin Tancharoen, zou normaliter de filmreboot regisseren, maar verliet het project in 2013. Wanneer het derde seizoen van Mortal Kombat Legacy zal verschijnen, is nog niet geweten. De releasedatum van de filmreboot blijft voorlopig ook nog even onbekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.