Random Article


Nieuwe Trailer voor Kong: Skull Island

 


Posted 17/11/2016 by

Warner Bros Pictures en regisseur Jordan Vogt-Roberts hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor Kong: Skull Island. Deze reboot-prequel op Peter Jacksons King Kong (2005) is ondertussen al even in productie bij in de maak bij Warner Bros. Pictures en belooft het oorsprongsverhaal van ‘s werelds bekendste filmmonster definitief uit de doeken te doen. Alweer zal een groep naïeve ontdekkingsreizigers de eeuwige rust van King Kong weten te verstoren…

Regisseur van dienst is Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) met een script van John Gatins (Flight) en Max Borenstein (Godzilla). Vertolkingen van onder meer Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman en Corey Hawkins zullen in Skull Island te zien zijn. De film behoort tot het plan van Legendary Pictures en Warner Bros. om een ruimer monsterfilmuniversum, met onder meer een Godzilla Vs. King Kong-film, te creëren.

Kong: Skull Island slingert in maart 2017 onze bioscoopzalen binnen.

KONG: SKULL ISLAND

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.