Random Article


Jeff Smith’s Bone krijgt Filmadaptatie door Kung Fu Panda regisseur

 

Posted 17/11/2016 by

Eén van de grootste comicbookklassiekers van de afgelopen dertig jaar is ongetwijfeld Bone. Het met Eisner en Harvey Awards overladen magnum opus van Jeff Smith verscheen tussen 1991 en 2004 en vertelde het verhaal van drie neven – Fone Bone, Phoney Bone en Smile Bone – en hun epische reis doorheen de wildernis. Men probeert al even de comic te adapteren naar het scherm (waaronder een vreselijke poging van Nickelodeon eind jaren 90), maar nu Warner Bros. de rechten in handen heeft lijkt het er eindelijk echt van te komen.

Regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda, The Spongebob Squarepants Movie) zal de Bone-film regisseren. Het scenario schrijft hij samen met Adam Kline. De verfilming wordt uiteraard een animatiefilm en Osborne wenst met Bone het medium in allerlei nieuwe en onverwachte richtingen te duwen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.