Random Article


Bekijk de Eerste Aflevering van Mark Hamill’s Pop Culture Quest online!

 


Posted 17/11/2016 by

Mark Hamill is een legende in de popcultuur. Naast zijn iconische rollen als Luke Skywalker in Star Wars, The Joker in Batman: The Animated Series of The Trickster in The Flash, is de acteur ook zelf een grote fan van alles wat geeky is. Het komt dan ook als geen verrassing dat hij zijn eigen Toy Hunter-achtige show krijgt rond het verzamelen van toys, comics en andere pop culture memorabilia. De eerste aflevering van Mark Hamill’s Pop Culture Quest, toepasselijk getiteld “Joker’s Favor” naar de gelijknamige Batman: The Animated Series-aflevering die voor het eerst Harley Quinn voorstelde, kan je hieronder gratis bekijken. Hierin bezoekt Hamill meteen al het hoofdkwartier van DC Comics. De online reeks is te vinden op Comic-Con HQ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.