Random Article


Eerste Featurette voor Transformers: The Last Knight

 


Posted 16/11/2016 by

Paramount Pictures en regisseur Michael Bay hebben een eerste featurette vrijgegeven voor Transformers: The Last Knight, de inmiddels vijfde live-action film rond Hasbro’s gekende Robots in Disguise. Concreet wordt ingegaan op de IMAX-versie van de film via enkele behind-the-scenes-beelden.

Transformers: The Last Knight ziet de terugkeer van o.a. Mark Wahlberg als Cade Yeager uit de vorige prent, Age of Extinction, alsook Josh Duhamel als kolonel Lennox en Tyrese Gibson als Robert Epps uit de eerste drie films. Bij de Autobots keren alvast Optimus Prime, Bumblebee en Drift terug, samen met nieuwkomer Sqweeks, terwijl o.a. Megatron, Barricade en Onslaught de Decepticons-rollen vervullen. Naast een terugkeer van Autobot-leider Optimus Prime naar zijn geboorteplaneet Cybertron, zal er ook wat doorheen de tijd gereisd worden, want Liam Garrigan zal zijn Once Upon A Time-rol als koning Arthur hernemen.

The Last Knight knalt in juni 2017 de bioscoopzalen binnen.

Alles over de Transformers lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.