Random Article


Marvel’s Doctor Strange doet het magisch aan de Box-Office

 

Posted 14/11/2016 by

Nu de film ondertussen in zowat alle gebieden in de cinemazalen loopt, is het duidelijk dat Marvel Studios met Doctor Strange – de inmiddels veertiende film in Marvel Cinematic Universe – alweer een hit te pakken heeft. De door Scott Derrickson geregisseerde prent met Benedict Cumberbatch als Marvel’s Sorcerer Supreme staat al twee weken op nummer één en nadert de kaap van $500 miljoen dollar aan de wereldwijde box office (492.6 miljoen om precies te zijn).

Doctor Strange heeft bij deze al andere Marvel-debuutfilms, waaronder The Incredible Hulk ($263 miljoen), Captain America: The First Avenger ($371 miljoen) en Thor ($449 miljoen) voorbijgestoken. Verwacht wordt dat Doctor Strange ook het wereldwijde totaal van Ant-Man ($520 miljoen) zal overtreffen, vooraleer ie deze week van de troon wordt gestoten door een andere magische prent, de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Benedict Cumberbatch keert terug als Doctor Strange in Avengers: Infinity War (2018), maar bij deze mogen we nu al een Doctor Strange-sequel in de komende jaren verwachten. Marvel’s Doctor Strange loopt nu in de bioscoop, onze recensie lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.