Random Article


Eerste Trailer en Foto’s voor DC’s Epische Cross-over tussen Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow

 


Posted 11/11/2016 by

UPDATE: The CW en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor het crossoverevenement, met een eerste kijk op de Dominators alsook de terugkeer van huurmoordenaar Slade Wilson/Deathstroke naar het DC tv-universum…

Nu de DC Comics-reeksen op The CW even een pauze inlassen, is het vol spanning afwachten op de langverwachte vierdelige cross-over. In concreto zullen alle superheldenreeksen, namelijk Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow en Supergirl elk één aflevering van hun nieuwe seizoen afstaan om zo een kleine minireeks te creëren. Een kleine teaser voor het epische televisiemoment krijgen we in de vorm van een eerste trailer voor deel één in Supergirl, namelijk Heroes Vs. Aliens, maar ook enkele sfeerbeelden uit de Entertainment Weekly-editie.

Met een heel gala aan DC-helden is het creatieve team achter de reeksen natuurlijk genoodzaakt om een epische schurk uit hun schrijvershoed te toveren. Die booswicht komt er in de vorm van de Dominators – een destructief buitenaards ras dat tijdens de Invasion!-verhaallijn (1988-1989) de Aarde aanviel. Ze zagen de Aarde en diens vele meta-humans en superhelden als een ultieme bedreiging voor hun gezag. Eigenlijk wouden ze vooral deze planeet gebruiken om een eigen leger van bovenmenselijke troepen te creëren, maar werd gestopt door de DC-helden onder leiding van Superman. Het ras verscheen voor het eerst in Adventure Comics #361 (1967).

De cross-over gaat van start op 28 november in Supergirl en wordt doorheen alle superheldenreeksen op The CW verdergezet.

dc_10-gaming_0718_v3.JPG

arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-9-600x373

arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-1-600x373 arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-2-600x373 arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-10-600x373arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-3-450x600     arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-7-450x600 arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-8-450x600arrow-flash-supergirl-legends-crossover-images-ew-6-600x600

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.