Random Article


Eerste Trailer voor Luc Besson’s Valerian and the City of a Thousand Planets

 


Posted 10/11/2016 by

Regisseur Luc Besson en EuropaCorp hebben zonet de eerste trailer vrijgegeven voor Valerian and the City of a Thousand PlanetsHet verhaal is gebaseerd op de populaire Franse strip Valérian et Laureline, dewelke gecreëerd werd in 1967 door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres. Het sci-fi-epos vertelt het verhaal van twee reizende ruimte-agenten Valerian en Laureline in de gigantische metropolis Alpha. De trailer heeft alvast veel weg van een mix tussen Jupiter Ascending, Guardians of the Galaxy, en John Carter. 

Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2) en Cara Delevigne (Paper Towns, Suicide Squad) vertolken de twee hoofdrollen en worden bijgestaan door onder meer Clive Owen, Rihanna, Kris Wu, John Goodman en Ethan Hawke. Luc Besson (Léon: The Professional, The Fifth Element) verzorgde zowel het script als de regie.

Valerian and the City of a Thousand Planets verschijnt in juli 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.