Random Article


Eerste Kijk op de Nieuwe Power Rangers MegaZord

 

Posted 05/11/2016 by

Go go Power Rangers! Op het internet zijn de eerste foto’s verschenen van de speelgoedversie van de nieuwe MegaZord die in Lionsgate’s opkomende Power Rangers-reboot zal voorkomen. De vijf Zords van de Rangers vormen naar goede gewoonte één MegaZord, dewelke er een pak buitenaardser (en Japanser, de roots van Power Rangers liggen immers in het Japanse Super Sentai) uitziet dan de versie uit de Mighty Morphin Power Rangers tv-serie begin jaren 90 – waarop deze film een reboot vormt. De reacties van de fans op sociale media zijn alvast niet mals…

powerrangersmegazord powerrangersmegazord2

Deze nieuwste generatie Rangers met Dacre Montgomery als de Rode Ranger, Naomi Scott als de Roze RangerRJ Cyler als de Blauwe Ranger, Ludi Lin als de Zwarte Ranger en Becky Gomez als de Gele Ranger, zal samen Rita Repulsa, vertolkt door Elizabeth Banks, moeten bestrijden. Verdere rollen zijn er voor Bryan Cranston als mentor Zordon en Bill Hader als Alpha 5.

Saban’s Power Rangers wordt geregisseerd door Dean Israelite en knalt in mei 2017 de bioscoopzalen binnen. 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.