Random Article


Eerste Trailer voor Daniel Clowes’ “Wilson” met Woody Harrelson

 


Posted 04/11/2016 by

Graphic novel- en comicbookverfilmingen hoeven niet altijd grote superheldenblockbusters te zijn, getuige deze eerste trailer voor Wilson, een verfilming van de gelijknamige graphic novel van Daniel Clowes over een pessimistische, norse man van middelbare leeftijd.

De Wilson graphic novel werd in 2010 uitgebracht bij Drawn and Quarterly. De film wordt geregisseerd door Craig Johnson (The Skeleton Twins) en ziet Wilson (Woody Harrelson) voor het eerst zijn tienerdochter Claire (Isabella Amara) ontmoeten, waardoor hij ook wordt herenigd met zijn ex-vrouw Pippi (Laura Dern). In de VS wordt de film eind maart 2017 uitgebracht door Fox Searchlight Pictures. Rond een Belgische release is voorlopig nog niets bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.