Random Article


Ciaran Hinds is Steppenwolf in DC’s Justice League

 

Posted 04/11/2016 by

De schurk van dienst voor DC’s Justice League-blockbuster is gecast! Iers acteur Ciaran Hinds, bekend van onder meer HBO-reeksen Rome en Game of Thrones, maar ook comicbookverfilming Ghost Rider: Spirit of Vengeance, zal immers met behulp van motion-capture Steppenwolf vertolken. Het personage, dat voor het eerst verscheen in New Gods #7 (1972), is een generaal, onderdaan alsook oom van de duistere god Darkseid en zal wellicht aan het hoofd staan van de buitenaardse invasie in Justice League. Steppenwolf werd eerder al onthuld in een verwijderde scène uit Batman V Superman: Dawn of JusticeZijn uiterlijk zou evenwel helemaal herwerkt worden voor de blockbuster rond DC’s grootste superheldenteam

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman V Superman) en de cast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane en J.K. Simmons als commissaris Gordon. Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt in november 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.