Random Article


Tweede Trailer voor DC’s Wonder Woman

 


Posted 03/11/2016 by

DC Entertainment en Warner Bros. hebben zonet een tweede trailer vrijgegeven voor de Wonder Woman-solofilm. De solofilm rond DC’s Amazoneprinses en de grootste superheldin aller tijden wordt geregisseerd door Patty Jenkins en ziet Gal Gadot opnieuw in de huid kruipen van prinses Diana van Themyscira.

In de trailer zien we Gadot in de nieuwe Wonder Woman-outfit, alsook haar liefdesinteresse: de Amerikaanse soldaat Steve Trevor, vertolkt door Chris Pine. De film speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog (in tegenstelling tot WO II, zoals in de eerste Wonder Woman-comics uit 1941) en vertelt het oorsprongsverhaal van Wonder Woman, waarin Diana van haar paradijselijk eiland Themyscira – thuisbasis van de Amazones – naar Man’s World reist en als ‘s werelds eerste superheldin meevecht in één van de grootste conflicten die de mensheid ooit heeft gekend. De film speelt zich logischerwijs dan ook een goeie 100 jaar af voor Wonder Woman’s optreden in Batman V Superman: Dawn of Justice.

wonder-woman-posterwonder-woman-poster-2wonder-woman-poster-3

Wonder Woman wordt de vierde film in het DC Comics-filmuniversum en knalt in juli 2017 de bioscoopzalen binnen.

Alles over DC’s Amazoneprinses lees je in onze START TO READ: Wonder Woman.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.