Random Article


Officieel: Marvel’s The Defenders, The Punisher en Iron Fist in 2017 op Netflix

 

Posted 31/10/2016 by

Niet dat er veel twijfel over was, maar een recent persbericht van Marvel en Netflix bevestigde dat volgend jaar maar liefst drie Marvel-reeksen integraal op de video-on-demand-dienst zullen verschijnen. Naast het opkomende Iron Fistdat op 17 maart 2017 in première gaat, zullen ook de langverwachte team-up-reeks The Defenders – met helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist – en de spin-off-reeks rond The Punisher dus het gedeelde universum vervoegen. Of Marvel’s The Punisher voor The Defenders verschijnt, of omgekeerd, is vooralsnog niet geweten. De afgelopen jaren verschenen er bovendien telkens twee, in plaats van binnenkort drie, Marvel-superheldenreeksen op Netflix.

Onze review van het eerste seizoen van Marvel’s Luke Cage – de meest recente Marvel-reeks op Netflix – lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.