Random Article


Rondleiding op de set van Marvel’s Thor: Ragnarok met regisseur Taika Waititi

 


Posted 30/10/2016 by

Nu de opnames voor Marvel’s Thor: Ragnarok afgelopen zijn, was het tijd voor een waardig afscheid van de set, zo dacht regisseur Taika Waititi. Daarom startte hij dan ook een Facebook-livestream vanop de Australische set voor Ragnarok, dewelke maar liefst 84 draaidagen kende, om zo de fans rond te leiden. Met onder meer gastoptredens van Chris Hemsworth en Tessa Thompson als Valkyrie volgt een hilarische tocht en exclusieve kijk achter de schermen van de Marvel-blockbuster. De volledige video kan je hierboven terugvinden.

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, die het meest recente script voor de film door Stephany Folsom zal verfilmen.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.