Random Article


Bekijk hier de Superheldenkortfilm “Sidekick” met Josh Dallas, Tom Cavanagh en Emily Bett Rickards

 


Posted 30/10/2016 by

Dat superhelden niet altijd in de grootse DC- of Marvel-blockbusters hoeven te schitteren, bewees regisseur Jeff Cassidy met zijn kortfilm Sidekick, dewelke het vertelsel toont van een trieste vader en zijn poging om zijn zoon een belangrijke morele les bij te brengen via een voor het slapen gaan-verhaaltje. Met onder meer Josh Dallas, Tom Cavanagh (The Flash) en Emily Bett Rickards (Arrow) op de castlijst alsook indrukwekkende special effects, is het alvast een prestigieus project. De vijftien minuten durende kortfilm kan je hierboven integraal bekijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.