Random Article


Nieuwe Internationale Trailer voor Resident Evil: The Final Chapter

 


Posted 20/10/2016 by

Milla Jovovich kruipt nog één keer in de huid van levend wapen Alice in Resident Evil: The Final Chapter, de zesde en laatste prent in de filmreeks gebaseerd op Capcom’s succesvolle survival horror videogames (Resident Evil internationaal, Biohazard in Japan). The Final Chapter toont het laatste gevecht van Alice en haar mede-overlevenden tegen de Umbrella Corporation in een wereld vernietigd door de zombie-apocalyps. Hiervoor dient Alice terug te keren naar Raccoon City, de plek waar de eerste outbreak zich voordeed.

De film is een rechtstreeks sequel op voorganger Resident Evil: Retribution (2012) en ziet o.a. Ali Larter terugkeren als Claire Redfield en Shawn Roberts als Albert Wesker. Ook Paul W.S. Anderson, regisseur van de eerste, vierde en vijfde RE-films, keert terug in de regisseursstoel.

Resident Evil: The Final Chapter komt eraan in januari 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.