Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2

 


Posted 19/10/2016 by

Marvel en regisseur James Gunn hebben zonet de allereerste trailer voor Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 vrijgegeven. Ieders favoriete team ruimtehelden – Star-Lord, Rocket Raccoon, Gamora, Drax The Destroyer en de schattige kleine Groot – keert uiteraard terug, maar krijgt ditmaal onder meer te maken met hun vernieuwde bekendheid doorheen de kosmos, de terugkeer van de Ravagers én een ontmoeting met de vader van Star-Lord (Ego The Living Planet, gespeeld door Kurt Russell). Eerder vandaag kregen we al de eerste poster voor de film te zien:

guardians-vol-2-poster

De sequel op de eerste film uit 2014 wordt opnieuw geregisseerd door James Gunn en vergroot de kosmische uithoek van het Marvel-filmuniversum. Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan eind april 2017.

Alles over Marvel’s Guardians of the Galaxy lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.