Random Article


Aankondiging voor Trailer en Eerste Officiële Kijk op Hugh Jackman in Wolverine-film Logan

 


Posted 19/10/2016 by

Na de eerste beelden voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 sloegen 20th Century Fox en regisseur James Mangold meteen terug met een grootse aankondiging voor de derde en laatste Wolverine-film Logan. Eerst werd een nieuwe, eerste officiële foto van Hugh Jackman als “Old Man Logan”/ Wolverine vrijgegeven. Vervolgens volgde een korte clip waarin de volledige trailer werd aangekondigd. Morgen krijgen we dus de allereerste trailer voor Logan te zien!

logan

20th Century Fox en Marvel brengen Logan op 2 maart 2017 in de zalen als de tiende prent in het X-Men-filmuniversum. De film wordt opnieuw geregisseerd door James Mangold (The Wolverine) en toont ons een oudere Logan/Wolverine, wiens mutante genezingsfactor niet al te best meer werkt en overmatig alcohol drinkt om zijn constante pijn tegen te gaan (een adamantium-skelet is natuurlijk geen lachertje). Inspiratie wordt gedeeltelijk gehaald uit Marvel’s Old Man Logan-verhaallijn. Gastrollen zijn er voor Patrick Stewart als X-Men-oprichter Professor X, één van de villains van dienst wordt de monsterlijke geneticus Mr. Sinister en mogelijk krijgen we zelfs het filmdebuut van Wolverine’s jonge vrouwelijke kloon X-23 te zien.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.