Random Article


NYCC 2016: Eerste Clip voor Marvel’s Hulk: Where Monsters Dwell met Doctor Strange

 


Posted 10/10/2016 by

Marvel heeft vanop New York Comic Con de eerste clip vrijgegeven voor Hulk: Where Monsters Dwell, een nieuwe animatiefilm rond de groene gigant waarin hij samen met Sorcerer Supreme Doctor Strange en de Howling Commando’s de wereld moet beschermen tegen de demonische Nightmare. In tegenstelling tot deze van DC, hebben de Marvel-animatiefilms niet zo’n goede reputatie. Toch waren de vorige animatiefilms rond de groene gigant, Hulk Vs (2009) en Planet Hulk (2010), wel hoogvliegers voor Marvel Animation.

De cast van Hulk: Where Monsters Dwell bestaat uit o.a. Fred Tatasciore als Hulk en Liam O’Brien als Doctor Strange en de film gaat op 21 oktober digitaal in première.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.