Random Article


NYCC 2016: Nieuwe Clip toont nasleep van Negans iconische moord in The Walking Dead Seizoen 7

 


Posted 09/10/2016 by

Met nog slechts enkele weken te gaan heeft televisienetwerk AMC vanop New York Comic-Con een nieuwe promo vrijgegeven voor het zevende seizoen van The Walking DeadCentraal staat opnieuw de grote schurk van dienst: Negan, vertolkt door Jeffrey Dean Morgan (Watchmenen zijn iconische baseball bat, Lucille. Concreet zien we hier de nasleep van de moord door toedoen van Ricks ultieme nemesis, maar ook enkele hints naar zijn tragische verminking. In de comics loopt Rick immers al een tijdje rond zonder rechterhand – letterlijk dan -, na een conflict met The Governor.

De vraag blijft natuurlijk wie het uiteindelijke slachtoffer wordt na de spannende seizoensfinale. Of de welbekende conclusie uit Image’s The Walking Dead #100 (2012) pagina voor pagina zal worden overgenomen, is nog maar de vraag. Enkele weken geleden haalden we nog de mogelijke redenen aan waarom bepaalde personages, waaronder Glenn, het loodje zouden leggen.

Het zevende seizoen van The Walking Dead gaat deze herfst van start en zal onthullen wie het uiteindelijke slachtoffer geworden is. Onze review van het zesde seizoen lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.