Random Article


NYCC 2016: Jeph Loeb hint naar Cross-over tussen Marvel’s Netflix-series en Agents of S.H.I.E.L.D.

 

Posted 08/10/2016 by

Zoals elk jaar is New York Comic-Con een kleine goudmijn aan nieuwe teasers, trailers en informatie voor superheldenprojecten, zowel op televisie als op het witte doek. Ondertussen kregen we al nieuwtjes over Power Rangers, Resident Evil en Underworldmaar ook het panel van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. heeft ondertussen wat nieuwigheden onthuld. Naast natuurlijk de nodige aandacht voor het vierde seizoen en nieuwkomer Ghost Rider, heeft uitvoerend producent Jeph Loeb het panel met een interessant nieuwtje afgesloten. Op de vraag of de Marvel-televisieseries op Netflix, waaronder Luke Cage, Daredevil en Jessica Jones ooit de Agents of S.H.I.E.L.D. zouden ontmoeten, zei Loeb het volgende:

Eerlijke vraag. Het antwoord… “Wordt vervolgd”.

Opmerkelijk nieuws vanop New York Comic-Con, dus, met binnenkort mogelijk meer concrete informatie over de nakende cross-over! We hopen alvast op een epische ontmoeting tussen Netflix’ The Punisher en de nieuwste Ghost Rider op ABC.

Onze review van het eerste seizoen van Marvel’s Luke Cage op Netflix – de meest recente Netflix-reeks – lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.