Random Article


NYCC 2016: Nieuwe Trailer voor Underworld: Blood Wars

 


Posted 07/10/2016 by

Screen Gems en Lakeshore Entertainment hebben zonet een nieuwe trailer voor de vijfde Underworld-film, Blood Wars, vrijgeven. De nieuwste telg in de horrorfranchise die in 2003 van start ging, belooft opnieuw het eeuwige conflict tussen de vampieren en Lycans (weerwolven) in beeld te brengen. Na Underworld (2003), Underworld: Evolution (2006), de prequel Underworld: Rise of the Lycans (2009) en Underworld: Awakening (2012) zal Blood Wars nu op 6 januari 2017 verschijnen. Bovendien is er al sprake van een vooralsnog niet getitelde zesde deel in de Underworld-reeks.

Naar goede gewoonte zal Kate Beckinsale haar rol als de bad-ass Selene hernemen. Ook Theo James (Divergent-reeks) herneemt zijn rol van David uit Underworld: Awakening, net zoals Charles Dance (Game of Thrones) als de vampier Thomas. Tobias Menzies (Outlander, Rome) en Lara Pulver (Sherlock)vervoegden de cast als respectievelijk een nieuwe Lycan-leider en een ambitieuze vampier. Ten slotte zullen ook James Faulkner (Game of Thrones), Peter Andersson (The Girl with the Dragon Tattoo), Clementine Nicholson, Bradley James (Damien) en Daisy Head in de vijfde Underworld-film te zien zijn. Blood Wars wordt geregisseerd door Anna Foerster met een script van Cory Goodman.

Underworld: Blood Wars verschijnt op 6 januari 2017 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.